SUKAT

IMG_9718

Olen vaahdonnut sukkapulmistani kaikille, jotka suostuvat kuuntelemaan. Sukat voivat olla oikea elämän vitsaus: Parittomina ne seilaavat laatikosta toiseen, hyvät ja huonot sukat sekaisin niin, että elämä todellakin on kuin a box of chocolates ikinä ei tiedä mitä jalkaansa saa.

Olen kokeillut Kon Marie -metodia täydellisen järjestäytyneen sukkalaatikon toivossa, taitellut ne laatikkoon ja välittänyt niihin hyvää energiaa, mutta ihan turhaan, koska kaltaiseni ihminen keksii kyllä hyvin pian jotain jännittävämpää ajattelemisen aihetta, kun sukkien viikkauksen. (Nyt tän videon katsottuani, tuli kyllä taas sellainen olo, että pitäisi yrittää uudestaan.)

Yleisimpiä sukkaongelmiani ovat:
1. Rullautuminen.
Sukka rullautuu kengän sisässä kantapäätä pitkin alas ja on sitten rullallla kengässä. Kun ottaa kengän pois jalasta, jää sukka kenkään ja siinä sitä sitten ollaan, paljain jaloin kylmällä eteisen lattialla. Mulle käy talvella näin kokoajan, koska kylmillä säillä pidän aina Sorelleja, vaikka ne on kaikkien muiden mielestä kaameat monsterikengät. Ja monsterikengät tai ei, ne rakastaa syödä sukkia.

2. Löperöityminen.
Sukka muuttuu perunamaiseksi säkiksi, joka on joka kohdasta löperö ja väljä ja nukkainen.

3. Kylmäliiska.
Kylmä ja nihkeä puuvillasukka on niin hyi. Sen takia tykkään eniten villasukista! Ne ei liimaudu jalkaan, vaan hengittää ja on lämpimät.

Pahimpana sukkapäivänä joutuu kokemaan kaikki nämä koettelemukset yhdellä kertaa.

Jos teilläkin on sukkapulmia (elämä voi todellakin olla hankalaa, kun on näin suuria haasteita voitettavana) niin vinkkinä tässä haluan jakaa tiedon siitä, että Falke on erinomainen sukkien valmistaja. Oikein napakoita, eivät löperöidy ja niitä saa myös silkki-villa-sekoitteisina! Ah what a luxury! Niitä myydään ainakin Stockmannilla.

Lähitulevaisuudessa: sukkalaatikon täydellinen sortteeraus. Tämä suklaarasia-meininki ei vetele enää kauan.

Toinen hyvä uutinen on Sunday Riley Good Genes seerumi, jonka ostin New Yorkista. Olin lukenut tämän jutun Lily Editistä ja Patricia Ongpin Steffastan kylppärinkaapin sisällöstä ja päätin luottaa suositukseen, koska look at the skin on that face.  Seerumi sisältää AHA-happoa joka kuulemma kuorii hellävaraisesti ihoa, tasoittaa sen sävyä ja muuttaa lopulta käyttäjänsä ihan Patricia Ongpin Steffan näköiseksi.

9

Poimintoja sinulle

9 thoughts on “SUKAT

  1. Tiedän niin ongelman ja juuri tuskailin saman asian kanssa eilen. Sukka feng shui on ihan todellinen asia!
    Mun ongelmana on, että haluaisin kaikkien sukkien olevan mustia, mutta millä ihmeellä löydän silloin parin?
    Samaa mieltä siitä että vuosien kokemuksella Falket ovat parhaita. Etenkin talvella arvostan heidän polvisukkia. Ne on parhaat eikä rullaudu.

  2. Pingback: KYLPPÄRISSÄ | Kirsikka

  3. Pingback: KYLPPÄRISSÄ | Musla

  4. Pingback: KASVOILLE | Kirsikka

  5. Pingback: KASVOILLE | Musla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *